Sposób przygotowania

Fasolę odsączamy i przelewamy zimną wodą na sicie. Ziemniaki i marchew szorujemy i gotujemy w osolonej wodzie przez ok. 15 min, odsączamy, studzimy, obieramy i kroimy w plastry.Cebulę obieramy i razem z ogórkami kroimy w plasterki. Naczynie żaroodporne natłuszczamy i układamy w nim pokrojone warzywa.Do śmietany wbijamy jajko i dodajemy przyprawy oraz posiekaną natkę, mieszamy a następnie wylewamy na zapiekankę. Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C. przez ok. 30 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wygladaja pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy pomysł:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !