Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć i odstawić na noc. Marchewkę pokroić w plasterki, cebulę pokroić w ćwiartki. Porcję rosołową zalać 2 l wody, dodać fasolę i pęczak. Gotować 30 min. Dodać marchewkę, cebulę, pieprz, sól i liścia laurowego. Gotować jeszcze 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fasola i pęczak tak nie robiłam,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    z pęczakiem fasolowej nie robiłam ale może czas spróbować
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !