Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w piórka, pieczarki w półplasterki. Podsmażyć je lekko na oleju. Dodać pokrojone w paski żołądki. Chwilę podsmażyć. Posolić, dodać kostki mięsne, wlać wodę, zmniejszyć płomień. Dusić pod przykryciem ok.1,5 godziny. Wsypać przyprawę do mięs i kukurydzę. Mąkę roztrzepać ze śmietanką, powoli wlać ją do sosu ciągle mieszając.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    moj chrzesniak uwielbia takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !