Sposób przygotowania

Płatki rozgotować na masę w 1,5 szklanki rosołu. Cebulę posiekać i podsmażyć na maśle, ugotowane jajko posiekać. Ostudzone płatki wymieszać z cebulą i jajkiem. Dodać surowe jajko, wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Formować podłużone zrazy i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takih jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam zrazy, pycha!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne zraziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !