Sposób przygotowania

Brukselkę skropić sokiem z cytryny i gotować przez ok. 20 min. Cebulę posiekać, boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle. Dodać brukselkę, doprawić solą i pieprzem. Podsmażyć i dodać ryż, masło i ser. Pozostawić pod przykryciem ok. 5 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    moze byc smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    zdrowe danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne i zdrowe jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zapowiada się pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !