Sposób przygotowania

Masło (niecała kostka), zapach rumowy (kilka kropel), wodę i cukier stopić w garnuszku. Odstawić niech przestygnie.
W dużej misce wymieszać mleko w proszku, kakao i dodatki do bloku (duży wafel i herbatniki pokroić w małą kosteczkę, większe rodzynki na pól, tak samo papaję. Orzechy przekroić - użyłam rozdrabniacza:) ). \"Ledwie\" ciepłą masę dokładnie wymieszać z mlekiem i bakaliami. Całość przełożyć do formy (keksówki wyłożonej folią lub papierem do pieczenia) i schować na noc do lodówki.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    zawsze robiłam, dzieci ją uwielbia ; )))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smczny taki blok bez konserwantów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !