Sposób przygotowania

Mięso podsmażyć na oleju z obu stron. Doprawić solą i pieprzem. Cebulę posiekać, marchewkę pokroić w kostkę. Na tłuszczu ze smażenia mięsa przełożyć warzywa, podsmażyć. Podlać sokiem pomarańczowym i winem. Gotować ok. 5 min. Limonki obrać i pokroić na cząstki, dodać do sosu. Dodać mięso, przykryć i gotować ok. 5 min. Doprawić solą i pieprzem. Podawać z plasterkami pomarańczy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię połączenie drobiu z różnymi owocami:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię połączenie drobiu z różnymi owocami:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smakowitości
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne miesko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !