Sposób przygotowania

1. Mięso opłucz, osusz papierowymi ręcznikami.
2. Oprósz solą i pieprzem, polej stopionym masłem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 220 stopni i piecz ok 20 min.
3. po tym czasie mięso zawiń w folię aluminiowa i trzymaj jeszcze ok 30 min w wyłączonym piekarniku. Podawaj np. z gotowanymi warzywami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    lubię pieczeń wołową
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam wołowinę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !