Sposób przygotowania

Z mąki, jajek, mleka, i szczypty soli robimy ciasto naleśnikowe, możemy to zrobić mikserem najlepiej. I na kawałku słoniny smażymy naleśniki.Pieczarki oczyścić i pokroić w drobne cząstki, cebule drobno posiekać . W rondelku pieczarki wraz z cebula dusimy na odrobinie oleju, dusimy do momentu aż odparuje woda , następnie doprawić do smaku. Na usmażonych naleśnikach kładziemy najpierw po plasterku szynki potem farsz pieczarkowo cebulowy , potem zwijamy je w ruloniki , przekładamy do naczynia żaroodpornego , posypujemy startym serem , całość zalewamy rozmąconą śmietaną i pieczemy pół godziny w nagrzanym piekarniku do 220 st.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobre są , szczególnie fajnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !