Sposób przygotowania

filety umyć i osączyć dokładnie z nadmiaru wody obtoczyć w mące i usmażyć na olej na złoty kolor przełożyć do żaroodpornego naczynia przygotować sos śmietanowy śmietanę dokładnie połączyć z ziołami roztartymi czosnkiem i musztardą gotować sosem polać rybę i zapiec 15 minut w tem 180 stopni przed podaniem każdą porcję ryby udekorować plastrami żółtego sera

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    brzmi smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    brzmi smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    brzmi smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    brzmi smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    brzmi smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    brzmi smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !