Sposób przygotowania

Do wrzącej wody wsypać kaszkę. Gotować i mieszać 15 min., ostudzić. Naczynie żaroodporne wysmarowć tłuszczem i na dnie ułożyć plastry boczku. Wyłożyć połowę kaszy, posypać wiórkami masła, następnie położyć utartą na krem bryndzę i przykryć resztą kaszy. Polać śmietaną i posypać papryką, solą oraz pieprzem. Zapiekać na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Coś innego,smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    nigdy nie jadłam,trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tego nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis i nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    niezły przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !