Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekładana sałatka z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 szt
żółty ser 20 dag
cebula 1 szt
majonez
tuńczyk w sosie własnym 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Przekładana sałatka z tuńczyka

Żółtka oddzielić od białek. Utrzeć na tarce od ziemniaków. Żółty ser również zetrzeć na tarce od ziemniaków. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Tuńczyka pokruszyć i wymieszać z sosem własnym. Układać warstwami w białym przezroczystym naczyniu; białko drobno posiekane, majonez, żółty ser, tuńczyk, cebul, majonez i żółtka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak