Sposób przygotowania

Kalafiora gotujemy w lekko osolonej wodzie,odcedzamy a gdy przestygnie dzielimy na różyczki,groszek osączamy z zalewy dodajemy do kalafiora.Dodajemy majonez,posiekany koperek i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !