Sposób przygotowania

Pierś rozdzielić i rozbić. Majonez, ketchup, musztardę i przeciśnięty przez praskę czosnek wymieszać. Na mięsie ułożyć szparagi, zalać sosem, posypać starty serem oraz przyprawami. Piec ok. 5-10 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    taki kurczaczek z pewnoscia jest pzrepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    niebo w gębie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    szybko i pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    a to ci kurczak mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wspaniały kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !