Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę, mieszamy z oliwą i przyprawą i zostawiamy na kilka godzin.Pieczarki nacieramy oliwą. Papryki kroimy na kawałki, cebule w grube plastry. Nadziewamy kolejno-paprykę pomarańczową,mięso, pieczarkę,cebulę,mięso,paprykę żółtą, pieczarkę, mięso i na koniec paprykę czerwoną. Można oczywiście w dowolnej kolejności. Pieczemy na grillu z obu stron.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na czasie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyxchotka ;)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    zawsze tylko robiłam szaszłyki z kurczakiem, teraz wiem, że z szynką też są ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !