Sposób przygotowania

Kurę umyć, zalać wodą, zagotować. Zdjąć szumowiny, dodać kostki rosołowe, pieprz ziarnisty, włoszczyznę. Gotować aż kura będzie miękka. Na koniec ewentualnie doprawić solą i kucharkiem w płynie. Podawać z makaronem i zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    taki rosół jest najlepszy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam taki rosołek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię taki rosołek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny i zdrowy rosołek jest taki:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    niedzielna zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mój ulubiony
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie rosol
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mój ulubiony !!!
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    W niedzielę smakuje najlepiej:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały rosół :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny rosołek. Mój Janek za rosołkiem przepada. Najlepszy jest z wiejskiej kury. Aromatyczny i sycący.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry rosołek to podstawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    uwielbiam gorący rosół

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !