Sposób przygotowania

Do garnka nalać wody, dodać buliony na żeberkach oraz włoszczyznę. Zagotować. Dodać podgrzybki, gotować prawie do miękkości. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Kiedy wszystko będzie miękkie wyjąć włoszczyznę, zupę doprawić do smaku i wlać do niej śmietanę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    Ale smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    chętnie bym zjadła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam taką zupkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Lubie taką zupkę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    u mnie teraz na grzybowo więc zupkę też z chęcia zjem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    zjadłabym,pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    moja ulubiona zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !