Sposób przygotowania

Grzybki, obrany seler, cebulę oraz listek laurowy i ziele angielskie zalać wodą i gotować 10 minut. Buraki obrać, pokroić w paseczki, dołożyć do wywaru i gotować jeszcze 15 minut. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i octem winnym. Zostawić do nabrania mocy na 2-3 godziny, przecedzić. Tortellini gotować 10 min w osolonym wrzątku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Taki tradycyjny ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Przepadam za barszczykiem z uszkami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !