Sposób przygotowania

Kalafior ugotować w osolonej wodzie do miękkości, odcedzić, rozgnieść widelcem. Jajko rozbełtać, wymieszać z pokrojoną w drobną kostkę cebulą. Dodać do nich pozostałe składniki i rozgnieciony kalafior. Wymieszać. Na patelnię kłaść łyżką małe porcje. Placuszki smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    coś innego z...kalafiora :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    takich nie jadłam nigdy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubie.
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Takich jeszcze nie jadłam. Wyglądają smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !