Sposób przygotowania

Kurki myjemy,pokroić,smazymy na maśle.boczek kroimy w kostkę i podsmażamy dodajemy cebulę pokrojona w kostkę,smazymy. Pod koniec smażenia dodajemy koncentrat, wycisnięty czosnek i kurki wszytko mieszamy, smazymy przez 2-3minuty
Wywar gotujemy z listkiem,zielem i pokrojonymi w kostkę ziemniakami, jak ziemniaki będą prawie ugotowane dodajemy wszytko z patelni,gotujemy jeszcze przez kilka minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    na pewno jest pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Fajny przepis, lubię grzyby więc na pewno wypróbuję taką zupkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !