Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z jajkiem, bułką tartą, pokrojoną w kostkę cebulą, przyprawą w płynie, solą i pieprzem. Formować z niego wałeczki. W środek każdego włożyć po jednym listku bazylii i kawałku pomidora. Smażyć na oleju z każdej strony na rumiano.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny pomysł. Muszę kiedyś takie zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pomysł wspaniały :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    rewelacyjne to nadzienie!
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pyszne kotleciki na obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !