Sposób przygotowania

Rzeżuchę zmiksować blenderem z jednym jajkiem. Pozostałe jajka roztrzepać, wlać do nich zmiksowaną rzeżuchę i mleko, dodać sól i pieprz, lekko ubić. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć ją na oleju. Na cebulę wlać jajka,usmażyć jajecznicę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo pomysłowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    pomyslowe
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Oryginalny przepis. Bardzo mi się podoba.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !