Sposób przygotowania

Mortadele kroimy w plastry. Jajko roztrzepujemy, dodajemy do niego sól, pieprz, oregano i majeranek. Następnie panierujemy ją w bułce tartej i podpiekamy ją obustronnie na oliwie z oliwek. Podajemy o każdej porze dnia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    jest pyszna- zgadzam się
  • 3
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Też tak robię - jest super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna, też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super praktyczne
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    To jest dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    robię czasami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !