Sposób przygotowania

Papryki i bakłażan pokrojony w plasterki zgrilluj. Paprykę owiń folią aluminiową i zostaw na 10 min. Potem je pokrój. Bazylię drobno posiekaj i wymieszaj z oliwą. Czosnek obierz i pokrój w cienkie plasterki. Kawałki papryk i bakłażana rozłóż na talerze i porozkładaj na nich plasterki czosnku. Warzywa dopraw solą i pieprzem, a sałatkę ozdób ziołami.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    smaczna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z bakłażanem nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    naprawdę świetna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    napewno super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !