Sposób przygotowania

Golonke zalewamy wode, dodajemy troche ziarenek pieprzu, po 2 listka laurowe i ziela, sól oraz marchewke. Po ugotowaniu obieramy mięso i układamy do specjalnych pojemników, dodając ugotowana marchewke oraz groszek i kukurydze, w wodzie, w ktorej gotowalo sie mieso rozpuszczamy zelatyne i zalewamy nią mięso - odstawiamy do stężenia. Nastepnie wyjmujemy, dekorujemy i podajemy z octem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Czasami robie podobna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo smakowite porcje.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    uwielbiam , zawsze ją robię dla gości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !