Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć przez 2-3 godziny. Cebulę i bulwę kopru obrać i pokroić w plasterki. Podgrzać ocet z solą, cukrem, gożdzikami, imbirem, chrzanem oraz plasterkami kopru i cebuli. Gotować ok. 3 min. Wywar ostudzić i zamarynować w nim matiasy. Przechowywać w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiadają się pysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa ta marynata,
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne sledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !