Sposób przygotowania

korpus wkładamy do zimnej wody dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę ziele angielskie i lisic laurowy oraz marchew pokrojona w paski gotujemy na małym ogniu dodajemy rosołki do smaku na koniec dodajemy młoda kapustę pokrojona w paski gotujemy koło 1 godziny zupak wychodzi bardzo smaczna

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Młoda kapusta szybciutko sie gotuje dlatego jest dodawana na sam koniec :)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    napewno pyszna jest ta zupka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Tak pyszna i wiosenne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !