Sposób przygotowania

mięso myjemy kroimy na małe kawałki dajemy do miski następnie dodajemy tam oliwy przyprawy i czosnek zmiażdżony.Warzywa myjemy kroimy w plasterki.Mięso na 30 min dajemy do lodówki żeby chwycił smak czosnku.Następnie nakładamy na patyczki mięso,paprykę,ziemniaki,cebule,cukinie itp.I tak na zmianę.Gotowe szaszłyki posypujemy przyprawami.Następnie na grilla i grillujemy.Można też piec w piekarniku ok 40 mini na stopniach 175..Podajemy z chlebem:) można też z frytkami i bukietem surówek.Jako obiad.Gotowe

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam mniam :) pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !