Sposób przygotowania

Kalarepkę oskrobać i zetrzeć obierakiem do warzyw na długie wstążki. Truskawki umyć i pokroić w ćwiartki. Miętę bardzo drobno posiekać. Śmietankę doprawić dosłownie odrobiną soli i cukrem oraz sokiem z limonki. Wymieszać razem wszystkie składniki, zalać śmietanką i odstawić do lodówki na pół godziny, żeby smaki się przegryzły. Przed podaniem jeszcze raz przemieszać. Dobry dodatek do smażonego sera w panierze albo do filetów drobiowych.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dość zaskakujące połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Przyznaje, z takim połączeniem jeszcze się nie spotkałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda przepięknie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !