Sposób przygotowania

Boczek kroimy w paski grubości 1-1,5cm. Z jednej strony posypujemy je papryką, a z drugiej solą i ziołami prowansalskimi. Następnie nadziewamy je na kijki od szaszłyków i grillujemy z dwóch stron. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Super nazwa, a i boczek wyśmienicie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    nazwa to ci się udała, w takim razie daj polizać;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rzeczywiście te plastry boczku wyglądają prawie jak lizaki lub lody na patyku;) smaczne jedzonko!
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nazwę wymyśliłeś rewelacyjną,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !