Sposób przygotowania

Pomidory kroimy wzdłóz na połówki, oprószamy solą i cukrem i pieczemy na ruszcie. Kiedy pomidory będą już suche i lekko miekkie przekładamy je do słoików. Do każdego słoika dajemy po 1 gałązce ziół, 2 ząbki czosnku. Całość zalewamy oliwą

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pomidory w tym roku obrodziły i trzeba je jakoś zagospodarować. Warto wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof14

    ksiazkowy przyklad lakonicznego opisu.Mysle ze jestem "ekspertem od suszonych pomidorow"Prreczytalem setki przepisow i dlugo cwiczylem zanim zrobilem dobre [francuski mistrz kulinarny je ocenial] w/w opisu nie bralbym wogole pod uwage.Typowy punktowiec nie majacy nic wspolnego z kuchnia!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !