Składniki:
kalafior | 1/2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 3 szt |
pomidory koktajlowe (czerwone) | 15 dkg |
koperek | 1/2 pęczka |
oliwa | 3 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
pieprz czerwony | |
polędwica wołowa | pieczona dkg |
papryka | po 1 szt |
kalafior | 1/2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 3 szt |
pomidory koktajlowe (czerwone) | 15 dkg |
koperek | 1/2 pęczka |
oliwa | 3 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
pieprz czerwony | |
polędwica wołowa | pieczona dkg |
papryka | po 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: