Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewek i orzechów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 20 szt
oliwa 4 łyżki
musztarda 1 łyżka
sok z połowy cytryny
orzechy włoskie 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewek i orzechów

Rzodkiewki pokroić w kostkę, dodać posiekane orzechy. Oliwę rozetrzeć z musztardą i sokiem z cytryny. Surówkę polać sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 10.04.2013 07:25
ciekawa propozycja
Justyna Jussstiii 17.11.2012 19:16
super
smakoszek 14.11.2012 15:37
podoba mi się
barbara11561 24.07.2012 09:55
bardzo ciekawa:)
alaaa 03.06.2012 20:27
odważne połączenie
Ewelina38 14.01.2012 16:19
pyszna i zdrowa
Gosia32
Gosia32 01.07.2011 13:52
ciekawe
ziutula
ziutula 18.06.2011 10:20
pyszna przekąska...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak