Sposób przygotowania

Wieprzowinę pokroić w kostkę, natrzeć solą i pieprzem. Obsmażyć na tłuszczu. Podlać wodą, dodać kostkę bulionową, ziele angielskie i liście laurowe. Dusić do miękkości. Na koniec dodać posiekany drobno koper, doprawić do smaku. Zalać śmietaną, zagotować i zdjąć z ognia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny obiadek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    przepyszny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taki gulasz smakuje wybornie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !