Sposób przygotowania

Formę do tarty wysmarować masłem i wylepić ciastem francuskim,tworząc wysoki brzeg.Wszystkie sery zetrzeć na tarce lub pokroić w drobną kosteczkę.Jajka roztrzepać z mlekiem i śmietaną.Dodać sery i doprawić do smaku solą,pieprzem i papryką.Wszystko wymieszać.Wylać delikatnie na ciasto.Piec 30 minut w temp.180 st.C

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    najwygodniejsze dania z ciastem franc.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybko się robi bo ciasto gotowe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Tarta pełna serowych smaków musi być pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna tarta
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !