Sposób przygotowania

Mięso umyć ,osuszyć i pokroić w kostkę.Przesmażyć na oliwie.Czosnek i cebule posiekać drobno i dodać do mięsa.Marchewkę obrać i pokroić w cienkie słupki i również dodać do mięsa.Na koniec dodać poszatkowaną kapustę i pokrojonego w plasterki pora.Wszystko razem gotować do miękkości.Można w razie potrzeby dodać 1 szklankę bulionu.Doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    W kradł się błąd bo powinno być \"bigos\" a nie sałatka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    każdemu błąd zdarzyć się może.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszniutka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    taki lekki ,powiedziałabym dietetyczny bigosik ....extra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !