Sposób przygotowania

Rodzynki zalać piwem, dodać odrobinę cukru, moczyć przez godzinę. Udka ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić piwem i oliwą z oliwek. Dodać sól i pieprz. W wolnych miejscach ułożyc cebulę pokrojoną w ćwiartki. Na wierzch rozłożyć rodzynki. Posypać wiórkami masła. Piec 40 min. w temp. 220 stopni. Co jakiś czas polewać piwem i odwracać udka na drugą stronę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    a to ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    mogą być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !