Sposób przygotowania

Filety kroimy i rozbijamy tluczkiem, mnie wyszlo 12 kotletow. Posypujemy przyprawa i smazymy na patelni z ubu stron. Na patelni smazymy pokrojona por, przyprawiamy ja pieprzem i sola. Ostudzona por mieszamy w misce z zoltkiem. Na filety kladzimy troche sosu tatarskiego, na to por i zapiekamy w piekarniku ok 5 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Proste i niezwykle smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczny ten kurczaczek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !