Sposób przygotowania

Mięso, cebulę oraz namoczoną i odciśniętą bułkę zemleć. Dodać do tego utarty ser, jajko, sól, pieprz i przyprawy ziołowe. Wyrobić na jednolitą masę. Formować kulki wielkości małego włoskiego orzecha. Obtoczyć w mące. Obrumienić na rozgrzanym tłuszczu i przełożyć do rondla. Zalać wodą i dusić. Pieczarki umyć, krajać w cienkie plasterki i dodać do potrawy. Dodać również koncentrat pomidorowy. Dusić razem ok 35 min.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutki przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    zapowiada się pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !