Sposób przygotowania

Filety rybne najpierw musimy rozmrozić , boczek i filety pokroić na kawałki , pieczarki oczyścić i umyć , większe kapelusze przekroić na pół , paprykę oczyścić z nasion i białych części a następnie pokroić w dużą kostkę , cebulę obrać pokroić na ćwiartki i nabijamy na drewniane szpadki na przemian boczek , kawałki ryb , pieczarki, ćwiartki cebuli oraz kawałki papryki , gotowe już szaszłyki skrapiamy olejem opruszyć przyprawą uniwersalną i przyprawą do ryb, oraz Kucharek smak lata i pieprzem. I grillujemy ok. 20 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super są
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !