Sposób przygotowania

Piersi rozbić. Wątróbki pokroić, dodać namoczoną w mleku i odciśnietą bułkę, wbić jajko i wszystko dokładnie wymieszać. Masę doprawić solą, pieprzem oraz tymiankiem i rozsmarować na rozbitej piersi, zwinąć i obwiązać nitką. Roladki wrzucić do wrzącego wywaru z włoszczyzny. Gotować na małym ogniu 30-40 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe te nadzienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nietypowe nadzienie ale brzmi fajnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !