Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 2 szkl |
jajko | 1 szt |
woda | 3/4 szkl |
sól | szczypta |
Farsz: | |
brukselka | 1/2 kg |
mleko | 1/2 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
sól | do smaku |
jajko | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
Ciasto: | |
mąka | 2 szkl |
jajko | 1 szt |
woda | 3/4 szkl |
sól | szczypta |
Farsz: | |
brukselka | 1/2 kg |
mleko | 1/2 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
sól | do smaku |
jajko | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: