Sposób przygotowania

Bułkę tartą zalać mlekiem. Mięso wymieszać z bułką tarta i jajkiem, doprawić sola i pieprzem.. Rosól zagotować, z mięsa formować pulpeciki i wkładać do rosołu, gotowac przez 20 minut. Pulpety wyjąc, koperek posiekać. Żółtka ubić ze śmietaną i mąka ziemniaczana, wymieszać z rosołem i koperkiem. Do gotowego sosu włożyc pulpety.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    kocham pulpety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !