Sposób przygotowania

Groch namoczyć przez parę godzin a potem ugotować na półmiękko.
Wieprzowinę, kiełbasę i boczek pokroić w niewielkie kosteczki. Przesmażyć osobno i dodać do grochu. Warzywa pokroić w kosteczkę i również dodać do grochu. Dodać dodatki. Ugotować do miękkości warzyw. Natkę pietruszki pokroić i dodać po ugotowaniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    to jest grochówka czy fasolówka?Bij zabij ja widzę fasolę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    grochówka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię grochówkę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię grochówkę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia73

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    tez bym powiedziała ze to fasola ale co tam na pewno tez pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    bardzo lubię takie zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !