Sposób przygotowania

1. Żołądki myjemy i usuwamy błony. Gotujemy do miękkości w osolonej wodzie z przyprawą do kurczaka. Odcedzamy i studzimy. Jajka rozkłócamy, doprawiamy pieprzem. Zanurzamy żołądki, a następnie obtaczamy w bułce. rumienimy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie jadlam jeszcze w takim wydaniu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    nie jadłam czegoś takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    nie jadłam czegoś takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    nie jadłam czegoś takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !