Sposób przygotowania

1. Ogórki pokrój na plasterki. Pieczarki oczyść, pokrój na plasterki. Podsmaż na łyżce masła. Oprósz solą. Cebulę obierz, pokrój w piórka. Zeszklij na łyżce masła.
2. Kiełbasę pokrój w kostkę. Pozostałe masło stop w garnku, podsmaż kiełbasę. Dodaj ogórki, pieczarki, cebule i koncentrat pomidorowy, podlej niewielką ilością wody, wymieszaj. Chwilę podduś. Przypraw do smaku solą, pieprzem, papryką i ulubionymi ziołami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    uwielbiam bigos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !