Sposób przygotowania

Etapy przygotowania
Schab wieczorem zamarynowalam w przyprawach, owinelam plastrami boczku, potem sznurkiem zeby sie wszystko dobrze trzymało, zawinełam w folie aluminiowa i na noc do lodówki. Następnego dnia krotko obsmażylam na patelni, z każdej strony, potem w naczyniu zarodopornym do piekarnika na 200 C godzine z małym haczkiem pod przykryciem. Na 15 minut przed końcem odkryłam. W trakcie pieczenia odwracałam.
Miesko pusciło duso sosu wiec był idealny do klusek. Miła odmiana na schab.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda bardzo apetycznie
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Bardzo apetyczny!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    I do tego sosik.......mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wspaniale podpieczony.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pięknie wygląda, po prostu ideał :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !