Sposób przygotowania

Wołowinę pieczemy w piekarniku obtoczonej w marynacie w 180 stopniach koło 1 godziny następnie ścinamy niej kawałeczki mięsa powstaje taki kebab polewamy go sosem czosnkowym z ogórka pomidora marchwi i kapusty robimy sałatkę dodajemy cukier sól i sok z cytryny do smaku kładziemy koło mięska i frytki smażymy na tłuszczu najlepiej karbowane i mamy obiadek ala kebab

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Super przepis!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Połączcie sos czosnkowy z majonezem to dopiero dodatek do tego dania rewelacyjny wiem bo próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Aż zachciało mi się zrobić go jeszcze raz :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smakowity kebab

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !