Sposób przygotowania

wszystkie składniki połączyc za pomocą miksera. Ciasto przełożyc do formy keksowej.Odstawic do wyrośnięcia.Jak chleb wyrośnie upiec w temp.210 stopni przez około 40 minut.Ja do pieczenia chleba używam mąki pszennej 650. Aby otrzymac mąkę orkiszową ,kupuję ziarno orkiszu i mielę go w młynku do kawy.Tak samo robię jak potrzebuję mąki pszennej pełnoziarnistej,kupuję ziarno pszenicy i mielę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny chlebek;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Zjadłabym taki chlebek:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ja też bym spróbował
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    uwielbiam domowy chleb ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    uwielbiam domowy chleb ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    nie ma jak domowy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    nie ma jak domowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !