Sposób przygotowania

Proponuję kupić gotowe flaki. Flaczki kroimy w paseczki. Mimo, iż są gotowe, gotuje je dwa razy w wodzie, za każdym razem ok kwadransa. Trzecią wodę doprawiam do smaku. Po ok kwadransie gotowania dodaję pokrojone warzywa i kostkę bulionową. Tuż przed końcem gotowania doprawiamy do smaku według uznania. Ja stosuje gotowa przyprawę do flaków, liść laurowy i ziele angielskie. Oczywiście do tego sól i pieprz. Dużo posiekanej natki pietruszki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Oj dawno nie jadłem dobrze przyrządzonych flaczków - wyglądają znakomicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    a ja uwielbiam domowe flaki, pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubie, ale apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam flaki i moge je jeść ciągle
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra te flaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszności,bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    dawno nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    to jest ulubione danie mego męża

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !